22 توصیه انتخاباتی رهبر انقلاب
22 توصیه انتخاباتی رهبر انقلاب
1- لزوم شرکت
هرکس ایران عزیز، امنیت میهن و آبروی وطن را دوست دارد و در پی حل مشکلات است، باید در پای صندوق رأی حضور یابد تا عزم و اقتدار ملی ایرانیان بار دیگر به منصه ظهور برسد.
۲- تاثیر در حل مشکلات
حضور پرشور و آگاهانه همه مردم در انتخابات دوم اسفند در حل مشکلات داخلی و بینالمللی مؤثر است.
۳- استواری نظام اسلامی بر رأی مردم
برگزاری انتخابات مختلف از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون نشاندهنده استواری نظام اسلامی بر رأی مردم است. البته نظام اسلامی علاوه بر مردمی بودن، دینی نیز هست و بر همین اساس مردمسالاری در ایران «مردمسالاری اسلامی» است.
۴- تضمین امنیت کشور
انتخابات برای کشور و ملت، فرصتی بسیار بزرگ و برای دشمنان تهدید است. برگزاری پرشور انتخابات و حضور همگانی مردم در پای صندوقهای رأی، تضمینکننده امنیت کشور خواهد بود زیرا دشمنان از پشتوانه مردمی نظام بیش از امکانات تسلیحاتی آن هراس دارند.
۵- نشاندهنده عظمت، اقتدار و بصیرت ملی
انتخابات نشاندهنده «عظمت، اقتدار و بصیرت ملی» است. در کشور مشکلات و گرفتاریهایی وجود دارد که برخی ناشی از تحریمها و علت برخی هم کمکاریها است اما با وجود این مشکلات، مردم به دلیل آنکه در انتخابات موضوع آبروی نظام و امنیت کشور در میان است، به میدان خواهند آمد.
۶- اهمیت بینالمللی
انتخابات در حل مشکلات بینالمللی هم مهم است. در قضاوت ناظران بینالمللی نسبت به هر کشور، مسائلی نظیر میزان حضور مردم در انتخابات و چگونگی روی کار آمدن مسئولان و نهادهایی نظیر مجلس، تأثیرگذار است، بنابراین شرکت انبوه مردم در انتخابات مجلس از این زاویه نیز کاملاً ضروری است.
۷- فرصتی برای ورود تفکرات جدید
انتخابات ریاست جمهوری و مجلس فرصتی برای ورود افکار جدید و راههای نو در چرخه تصمیمسازی و تصمیمگیری کشور است. بخصوص هنگامی که مردم افراد شایسته را برگزینند، راههای تازه و چارهاندیشیهای جدید در روند حل مشکلات کشور و مردم پدیدار می شود.
۸- اساسیترین مسئله کشور
انتخابات از بُعد کلی، اساسیترین مسئله کشور است. اقتصاد، فرهنگ، پیشرفت علمی و مسائلی از این قبیل بسیار مهم است اما اساس همه این مسائل انتخابات است چرا که اگر انتخابی عمومی، قوی و درست انجام شود، همه مشکلات بهتدریج حل خواهد شد.
۹- پرهیز از حاشیهسازی
وقتی انتخابات از ابعاد مختلف دارای این همه اهمیت و تأثیرگذاری است، نباید با حاشیهسازی، سخنان گوناگون و حرفهای دلسردکننده آن را از رونق انداخت.
۱۰- تلاش دشمن برای ایجاد خدشه
تلاش همیشگی دشمنان ایران برای خدشهدار جلوه دادن انتخابات مسئلهای طبیعی است. وقتی برخی رسانههای خائن خارجی، جمعیت عظیم میلیونی ملت را چند هزار نفره میخوانند اما تحرک چند صد نفر در خیابانها را به اسم ملت ایران جا میزنند، طبعاً مردم به این رسانهها اعتماد نمیکنند البته به شرطیکه از داخل به این رسانهها مایه تبلیغات سوء داده نشود…..ادامه دارد